Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Orvis Pro Zipper vadebukse

Klassisk pustende vader. PRO Wader er perfekt når du må gå et stykke for å komme deg til fiskeplassen, den er designet for at du skal kunne bevege deg fritt i den, samtidig som den er ekstremt slitesterk!

Les merShow less
Tilbud
kr 7,589.31 kr 10,999.00
Ikke på lager
Merke:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Orvis regner denne vaderen som den mest slitesterke de noensinne har laget! Det tok tre år å utvikle PRO Wader, og i prosessen er den testet i over 9000 timer.  PRO Wader har en rekke praktiske detaljer, som to utvendige oppbevaringslommer med vannavstøtende glidelås, fluelapp, innvendig varmelomme, justerbare selebelter, neoprensokker med god passform, forsterkede grusbeskyttere og avtakbare knebeskyttere (Ortholite®).

Firelags materiale i overdelen, femlags corduralag i underdelen.  Ytterst i overdelen er det et eksklusivt Cordura-yttermateriale med DWR-belegg, et vanntett belegg følger så, før en vanntett membran og helt innerst, et behagelig fôr (tricot). I underdelen er det samme oppbygning av vaderens materiale, men her er det et 40 Denier-lag mellom det vanntette belegget og membranen.

Vannsøyle: 30 000+.
Pusteevne: 3000.

Les merShow less
Produktdetaljer
195433026151
Anmeldelser
Ingen kommentarer
4 andre produkter i samme kategori:
Guideline Laxa waist
-40%
Tilbud
kr 2,279.40 kr 3,799.00
Laxa midjevadere har en nytt snitt for optimal passform og bevegelighet. Alt i alt, en meget komfortabel bukse som passer ypperlig for deg som ikke må vade dypt.
kr 2,999.00
De yngste fiskerne fortjener også topp komfort og ytelse fra en vader, og det har Orvis sørget for å gi dem i sin Clearwater Wader for barn!

Meny

Innstillinger

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn