Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Guideline Laxa waist

Laxa midjevadere har en nytt snitt for optimal passform og bevegelighet. Alt i alt, en meget komfortabel bukse som passer ypperlig for deg som ikke må vade dypt.

Les merShow less
Tilbud
kr 2,279.40 kr 3,799.00
Størrelse
  • XS
  • XL
  • XXL
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Buksene er laget av et sterkt 3-lags Nylon Taslan tøy som gir vaderne ekstra styrke og holdbarhet. Vårt eget Sidewinder™ design har bra passform og fasongsydde ben uten sømmer på innsiden.

 

Buksene har glidelås i front som gjør de enkle å ta av- og på. Bak glidelåsen er det vanntett materiale som brettes ut når denne åpnes. Lette, fleksible og solide grusbeskyttere sørger for å holde sand og skitt ute og forhindrer unødvendig slitasje på neoprenesokkene. Laxá midjevadere er utstyrt med to vannavvisende horisontale lommer (m.a.o ikke 100% vanntette) med glidelåslukking. Ved siden av glidelåsen sitter det en D-ring for å feste tilbehør. Midjen er elastisk, justerbar og buksen er noe høyere i ryggen. Leveres med elastisk belte med Guidelinelogo og fargen er Algae Green.

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Anmeldelser
Ingen kommentarer
4 andre produkter i samme kategori:
kr 2,999.00
De yngste fiskerne fortjener også topp komfort og ytelse fra en vader, og det har Orvis sørget for å gi dem i sin Clearwater Wader for barn!
Orvis Pro Zipper vadebukse
-31%
Tilbud
kr 7,589.31 kr 10,999.00
Klassisk pustende vader. PRO Wader er perfekt når du må gå et stykke for å komme deg til fiskeplassen, den er designet for at du skal kunne bevege deg fritt i den, samtidig som den er ekstremt slitesterk!

Meny

Innstillinger

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn